Hos Fiiint Skønhed v/kosmetolog Lone Reinbak i hjertet af Mårslet ved Århus, tilbyder jeg en række ansigtsbehandlinger, der ikke blot forbedrer din hud, men også fremhæver din naturlige skønhed. Mine behandlinger er skræddersyet til at møde de unikke behov du har med din hudtype. Når du forlader min klinik, er det med en følelse af fornyet velvære efter en skøn behandling.

Få lækre ansigtsbehandlinger

Hos Fiiint Skønhed v/kosmetolog Lone Reinbak har jeg en stor passion for naturlig skønhed. Derfor fokuserer jeg på behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed, uden brug af kirurgi. Min erfaring som kosmetolog gør, at jeg kan tilbyde dig en skønhedsoplevelse udover det sædvanlige.

Du kan vælge mellem behandlinger som Skinpen, der effektivt minimerer rynker og fine linjer, lash lift og brow lift, der giver dine vipper og bryn et naturligt løft og fremhæver dine øjne.

Dybderensende ansigtsbehandlinger

Jeg tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger til din hudtype. Jeg kan udføre rensende ansigtsbehandlinger, der renser i dybden og fjerner de døde hudceller. Mangler din hud fugt, kan jeg tilpasse ansigtsbehandlingen til det. Jeg tilbyder tre forskellige ansigtsbehandlinger, alt efter hvor længe behandlingen skal vare. Se mere under min prisliste.

Med en ansigtsbehandling hos mig får du en skøn behandling, der giver dit ansigt den opmærksomhed, den fortjener. Jeg anvender udelukkende gode kvalitetsprodukter til mine ansigtsbehandlinger, som nærer din hud og forbedrer hudens udstråling på lang sigt.

Book tid - Byens bedste ansigtsbehandling

Hos Fiiint Skønhed v/kosmetolog Lone Reinbak er jeg klar til at give dig velvære og skønhed i min klinik i Mårslet. Jeg går meget op i at skabe en rolig atmosfære i klinikken, så du kan nyde rens afslapning og genoplade i rolige omgivelser. Med min passion for naturlig skønhed og kvalitetsprodukter, er jeg sikker på at du går herfra med en dejlig oplevelse. 

Book nemt tid til din ansigtsbehandling i dag via mit bookingsystem. Du er også velkommen til at fange mig på telefonen 52 40 04 02 eller send en mail til mig lone@fiiint.dk. Du kan naturligvis også altid udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Book online