Lash Lift og Brow lift er skønne behandlinger som kan være med til at fremhæve dine øjne. Behandlingen holder 4 - 6 uger.

Forkæl dig selv med Lash Lift eller Brow Lift

I min hyggelige klinik i Mårslet, lige uden for Århus, tilbyder jeg skønne ansigtsbehandlinger som brow lift og lash lift. Det er begge behandlinger, der fremhæver og understøtter din naturlige skønhed. Jeg har en stor passion for at give dig en skøn oplevelse og en behandling som giver dig selvtillid og velvære. 

Lash Lift - Få smukke, naturlige og buede vipper

Min lash lift behandling er en fantastisk måde at give dine naturlige øjenvipper et løft uden behov for daglig brug af mascara eller vippe extensions. Lash lift kræver minimal vedligeholdelse og det får dine vipper til at se længere og mere buede ud, hvilket giver dine øjne et flot fokus. Jeg bruger sikre og skånsomme produkter, så du kan være tryg ved, at behandlingen holder længe og giver et smukt resultat.

Brow Lift - Perfekt formede bryn

Brow lift, eller brow lamination, er en anden populær behandling i min klinik. Brow lift er en metode der former dine naturlige bryn, så de komplementerer dit ansigt perfekt. Det er en behandling, der glatter og løfter brynene, der giver et mere frisk look, der stadig ser naturligt ud. Efter en brow lift behandling ser dine øjenbryn fyldigere og mere definerede ud, hvilket kan forbedre dit ansigts udtryk. Jeg tilpasser brow lift behandlingen til hver enkelt klient, så resultatet passer præcis til dine bryn.

Naturlig Skønhed fremhæves

Hos Fiiint Skønhed v/kosmetolog Lone Reinbak har jeg en stor passion for behandlinger der fremhæver din naturlige skønhed. Jeg mener, at skønhed kommer indefra, og det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at fremhæve dine bedste træk. Med mine brow og lash lift behandlinger giver jeg dig muligheden for at få et selvtillidsboost. Jeg ønsker at du går herfra med fornyet energi og en stor tilfredshed med resultatet.

Book Lash lift eller Brow lift i dag

Vil du have smukke, lange og bukkede vipper eller fyldige og glatte bryn? Så skynd dig at booke en tid i mit online bookingsystem. Du kan naturligvis også fange mig på telefonnummer 52 40 04 02 eller send mig en mail på lone@fiiint.dk. Du kan også til enhver tid udfylde min kontaktformular.

Book tid online